Movie Star Studio
Movie Star Studio közös képek
Movie Star Studio közös képek
Movie Star Studio közös képek
Movie Star Studio közös képek

Bemutatkozás

A Movie Star Studio-t olyan tévés- filmes- és reklámipari szakemberek hozták létre, akik felismerték a szakma igényét a folyamatos utánpótlásra.

A televíziós- film- és reklámpiac állandóan új arcokat keres, ezért folyamatosan rendeznek castingokat, szereploválogatásokat. A mufaj nagyon népszeru, szinte minden fiatal kipróbálná magát a médiában, ám a jelentkezok sokszor felkészületlenek, nem tudják milyen elvárásoknak kell megfelelniük.

A Movie Star Studio ezen próbál segíteni: a jelentkezoket neves színészek, producerek, menedzserek, musorvezetok készítik fel arra, hogy hogyan viselkedjenek a kamerák elott, hogyan bánjanak testükkel, hangjukkal, mi a jó fellépés titka, és mik a televíziós újságírás alapelemei. Külön figyelmet fordítunk arra, hogy a fiatalok elsajátítsák a szereplo- és musorvezeto-válogatásokon való megjelenés szabályait, sot, lehetoséget biztosítunk számukra neves casting directorokkal való személyes találkozásokra, tévésorozatok castingján való részvételre is.

A jelentkezok betekintést nyerhetnek a médiaipar muködésébe, ellátogathatnak tv-show-k felvételére, megismerkedhetnek híres médiaszemélyiségekkel, és az oket körülvevo a promóciós és PR munkával.